Lidl saa haastajan? EasyFoodissa kaikki tuotteet maksavat 35 senttiä

Ruoka · Annika Kela

EasyJet-halpalentoyhtiön perustaja Stelios Haji-Ioannou on avannut Englantiin ensimmäisen EasyFood-myymälän. Halpakauppaketjun perustaja on ilmoittanut, että hän aikoo lähteä kilpailemaan muun muassa Lidlin ja Aldin kanssa kansainvälisesti.

EasyFood-myymälöissä kaikki tuotteet maksavat 0,25 puntaa eli 35 senttiä. Kauppiaan mukaan kaupassa on laaja valikoima peruselintarvikkeita ja 35 sentillä saa esimerkiksi sokeria, suolaa, teetä, ketsuppia, hedelmiä ja keksejä.

Ensimmäinen EasyFood-myymälä on avattu Lontoon Park Royalissa. Steliosin mukaan halvoille elintarvikkeille on ollut valtavasti kysyntää ja hän uskoo, että lähitulevaisuudessa uusia EasyFood-kauppoja avataan myös muihin maihin ja kaupunkeihin.

Haji-Ioannoun omistamaan Easy-konseptiin kuuluu lentoyhtiön ja kauppojen lisäksi muun muassa EasyBus-linja-autoyhtiö, EasyCoffee-kahvila ja EasyGym-kuntosali. Mies uskoo, että halvat elintarvikkeet tulevat olemaan menestys.