Lidl saa haastajan? EasyFoodissa kaikki tuotteet maksavat 35 senttiä

Ruoka · Annika Kela

EasyJet-halpalentoyhtiön perustaja Stelios Haji-Ioannou on avannut Englantiin ensimmäisen EasyFood-myymälän. Halpakauppaketjun perustaja on ilmoittanut, että hän aikoo lähteä kilpailemaan muun muassa Lidlin ja Aldin kanssa kansainvälisesti.

EasyFood-myymälöissä kaikki tuotteet maksavat 0,25 puntaa eli 35 senttiä. Kauppiaan mukaan kaupassa on laaja valikoima peruselintarvikkeita ja 35 sentillä saa esimerkiksi sokeria, suolaa, teetä, ketsuppia, hedelmiä ja keksejä.

Ensimmäinen EasyFood-myymälä on avattu Lontoon Park Royalissa. Steliosin mukaan halvoille elintarvikkeille on ollut valtavasti kysyntää ja hän uskoo, että lähitulevaisuudessa uusia EasyFood-kauppoja avataan myös muihin maihin ja kaupunkeihin.

Haji-Ioannoun omistamaan Easy-konseptiin kuuluu lentoyhtiön ja kauppojen lisäksi muun muassa EasyBus-linja-autoyhtiö, EasyCoffee-kahvila ja EasyGym-kuntosali. Mies uskoo, että halvat elintarvikkeet tulevat olemaan menestys.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat