Kanansiivestä löytyi oksettava yllätys

Ohhoh! · Annika Kela

Suositussa KFC-pikaruokaravintolassa asioinut australialaismies on alkanut voida pahoin ruoasta löytyneen yllätyksen vuoksi. 30-vuotiaan Marc Nichollsin kana-ateriasta nimittäin löytyi pienet keuhkot.

Mirror-lehden mukaan Australian Gold Coastilla asusteleva Nicholls oli löydöstä hämmentynyt, sillä hän oli ostanut kanansiipiä ja koipia sisältävän aterian. Sen sijaan hänelle oli tarjoiltu uppopaistettuja sisäelimiä.

KFC-ravintolan edustaja kertoi Daily Mail -lehdelle, että vastaavat tapaukset ovat erittäin harvinaisia muttei mahdottomia. Virhe on päässyt todennäköisesti tapahtumaan kanan esivalmistusvaiheessa, missä lihasta erotetaan sisäelimet. Edustajan mukaan joskus sisäelinten osat saattavat jäädä kiinni lihaan.

Miehen annoksesta pilkistävät keuhkot ovat joidenkin mielestä muistuttaneet myös aivoja. KFC on pahoitellut virhettä ja ravintola antoi asiakkaalle hyvityksen ateriasta. Marc kertoi järkyttyneensä niin pahasti, ettei hän kykene enää käymään KFC-ravintoloissa.