Omakotitalo näytti aivan tavalliselta – sisältä paljastui yllätys

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annika Kela

Renesanssia ja barokkia ihaileva amerikkalainainen on laittanut kotitalonsa myyntiin Oregonin Newportissa. Almine Bartonin sisustama koti on yllätyksellinen, sillä talo näyttää ulospäin tuiki tavalliselta omakotitalolta.

Kiinteistövälittäjän mukaan talo kätkee sisälleen uskomattoman yllätyksen. Ovien sisäpuolelta talo on nimittäin remontoitu ja sisustettu muistuttamaan koristeltua linnaa. Bartonin koti kelpaisi varmasti monelle keskiaikaiselle aateliselle. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty.

Almine on teettänyt ikkunoihinsa upeat lasimaalaukset. Monet asuntoon hankituista huonekaluista ovat aitoa antiikkia. Ylellinen ja persoonallinen koti on myynnissä 399.000 dollarin hintaan. Toivottavasti talolle löytyy ostaja, joka osaa arvostaa renesanssinaikaista sisustusta.

Realtor
Realtor
Realtor
Realtor
Realtor
Realtor
Realtor
Realtor