Osoita kissallesi rakkautta – tässä 5 vinkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat ovat omistajille kuin perheenjäseniä, joita hellitään ja joiden seurasta nautitaan päivittäin. Kissat kaipaavat välillä huolenpitoa ja virikkeitä, joiden avulla omistaja voi osoittaa kissallensa rakastavansa sitä. Cole and Marmalade -kanava listasi viisi mukavaa asiaa, jotka voit kissasi eteen tehdä.

1. Poista kissan pedistä karvat

Kissan pedin puhdistamiseen kannattaa käyttää kumihanskoja, joiden avulla karvat pystyy helposti silittämään kissan pedistä pois.

2. Marinoi vanhat lelut kissanmintussa

Kerää kissasi vanhat lempilelut ja pyörittele niitä kissanmintussa, minkä jälkeen anna ne kissallesi takaisin.

3. Tee pahvilaatikosta kissalle maja

Tee pienestä pahvilaatikosta kissallesi maja lyhythihaista paitaa apuna käyttäen. Pujota paita laatikon päälle niin, että pahvilaatikon suuaukko ja paidan kaula-aukko ovat samalla puolella. Näin paidan kaula-aukko luo laatikkoon juuri kissanmentävän aukon ja muuntaa laatikon mukavaksi piilopaikaksi.

4. Kissanruokapeli

Leikkaa tyhjään muovipulloon reikiä ja laita kissan lempiherkkuja pullon sisälle. Kun kissa liikuttelee ja pyörittelee pulloa, se saa palkinnoksi aukosta pullahtavat herkkunapit.

5. Hiiripeli

Tee pahvilaatikon kanteen monta reikää. Leiki kissan kanssa niin, että näytät kannen aukosta aina vilauksen leluhiirestä, että kissa saa yrittää ottaa sitä tassullaan kiinni.