Antti Tuisku ja Scooter vilitsivät Polar Sound Festivaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Polar Sound Festival, talven suurin popmusiikin festivaali, juhlittiin perjantaina ja lauantaina Vaasassa, kun Vaasa Arenan lavalle marssitettiin poikkeuksellisen nimekäs joukko tämän hetken suosituimpia suomalaisia ja ulkomaisia poptähtiä.

Perjantain ikärajattoman festaripäivän aloitti Sanni, joka valloitti sekä aikuiset että lapset. Hänen jälkeensä esiintynyt Anna Abreu nostatti tunnelmaa hittiputkellaan, kunnes yleisömeren sai kunnian räjäyttää Suomen tämän hetken energisin poptähti Antti Tuisku. Hänen keikkaansa lisäväriä toi VilleGallen vierailu.

– Mahtava tulla tällaiseen tapahtumaan, jossa on kaikki kaverit esiintymässä. Kiva fiilis, Antti Tuisku totesi ennen lavalle nousuaan.

Tuiskun Hyökyaalto-hittiin päättynyt keikka villitsi yleisön hurjaan yhteislauluun, jonka kruununa olivat Peto on irti ja Sata salamaa. Perjantain festaripäivän päätti JVG, jonka esiintymisen aikana Stara mittasi lämpökameralla yleisömeren keskilämpötilan. Keikan aikana lämpö nousi peräti 5,2 astetta, joten yleisö kävi todella kuumana.

Lauantaina vuorossa oli ysärin teemailta, kun loppuunmyydyn jäähallin massiiviselle esiintymislavalle nousi ulkomainen tähtikaarti. Pandoran tutut 90-luvun hitit nostattivat sekä tunnelmaa että käsiä. Tuttu Suomen kävijä E-Type villitsi vuorostaan yleisöä huippuenergisellä eurodancellaan. Illan pääesiintyjänä nähtiin saksalainen konemusiikkijyrä Scooter, jonka ysärihenkinen hittiputki ei jättänyt takuulla ketään kylmäksi.

Scooter Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Scooter Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Scooter Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Scooter Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Sanni Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Sanni Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Antti Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Antti Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Antti Tuisku ja Kuningas Pähkinä Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
Antti Tuisku ja Kuningas Pähkinä Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG ja Kuningas Pähkinä Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG ja Kuningas Pähkinä Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara