Ylijalostuksen seuraus? Bulldoggille piti tehdä kasvojenkohotus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neljävuotias bulldoggi Frank on saanut uuden elämän kasvojenkohotusleikkauksen myötä. Vastuuttoman kasvatustoiminnan seurauksena syntynyt Frank oli nimittäin menettää henkensä ylimääräisen ihon aiheuttamien ongelmien takia.

Daily Mail -lehden mukaan Frank oli käytännössä sokea ja sen lisäksi se ei kyennyt hengittämään kunnolla. Koiralle päätettiin tehdä kasvojenkohotusleikkaus, jotta sen elämänlaatu paranisi ja se selviäisi hengissä. Frank leikattiin Blue Cross Animal Hospital -hyväntekeväisyyssairaalassa Lontoossa.

Hoitajien mukaan Frank on toipunut erinomaisesti ja nyt se kykenee hengittämään ja näkemään eteensä. Omistajien mukaan monivaivainen bulldoggi on ylijalostuksen karu seuraus. Omistajat adoptoivat koiran, kun sen alkuperäinen omistaja hylkäsi sen. Ilman hyväntekeväisyyssairaalan lääkäreitä Frank olisi saattanut menehtyä, sillä omistajilla ei ollut varaa kalliiseen operaatioon. Hyväntekijöiden ansiota Frank selvisi hengissä ja on nykyään entistä komeampi karvakuono.