Calvin Harris myy ökypalatsiaan 10 miljoonalla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

DJ-tähti Calvin Harris on ollut jo pitkään maailman eniten tienaavia DJ-tähtiä ja samalla myös maailman eniten tienaavia esiintyviä taiteilijoita. Taylor Swiftin kanssa seurustelunsa myötä mies on tullut tunnetuksi myös konemusiikkipiirejä laajemmin. Nyt hän myy ökyasuntoaan.

31-vuotias multimiljonääri kauppaa Hollywoodin kukkuloilla sijaitsevaa luksusasuntoaan 9,995 miljoonan dollarin hintaan. Asuintalon ja vierastalon kokonaisuus sijaitsee maineikkaan Sunset Stripin yläpuolella, ja talossa on 10 makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta ja noin 2.000 neliötä. Luonnollisesti talossa on kaksi omaa uima-allasta ja kylpyläosasto sekä silmiähivelevät maisemat.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash