Grumpy Catille vastakohta – pelastettu kissa on yhtä hymyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet tuntee lukuisia erikoisella ulkonäöllään huomiota herättäviä julkkiskissoja, kuten aina pahantuulisen näköisen Grumpy Catin. Rescue-kissa Rey on sen sijaan pelkkää hymyä. Rey-kissa on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa, sillä se näyttää olevan kaiken aikaa hyväntuulinen.

Hylätty kissa päätyi löytöeläintaloon, mutta sai nopeasti uuden rakastavan kodin Jenni Colbornin ja hänen avimiohensä hoivista.

– Emme voineet vastustaa niitä kasvoja, ja niinpä kotiimme ilmestyi kolmas kissanpentu, Jenni kuvailee Mashable-sivustolle.

Kissanpentu oli ristitty alun perin Terminatoriksi, mutta uudet omistajat nimesivät sen uudelleen Reyksi Star Wars: The Force Awakens -elokuvan sankarittaren mukaan. Omistajien mukaan kissa on juuri niin iloinen kuin sen ulkonäkö antaa olettaa, vaikka toisinaan se tekee myös tihutöitä.

– Rey aiheuttaa usein harmia ja kaaosta, mutta tuolla naamalla sen rankaiseminen on mahdotonta!, Jenni kertoo.

Welcome to the family, teeny tiny smiley Rey. #instacats #catsofinstagram #tinykitten #kittycat #meow #kittensofinstagram #catstagram

Kuva, jonka Coen + Ava + (mostly) Rey (@coen.ava.rey) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat