Hittikomedialle jatkoa – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seth Rogen, Rose Byrne ja Zac Efron tähdittivät vuonna 2014 ensi-iltansa saanutta Neighbors-hittikomediaa. Elokuvassa Rogenin ja Byrnen esittämä pariskunta ajautui naapurisotaan viereiseen taloon muuttaneen, biletystä rakastavan yliopiston veljeskunnan kanssa.

Neighbors 2 – Sorority Rising -elokuvassa Radnereiden rauha järkkyy jälleen, kun naapuriin muuttaa naisopiskelijayhdistys. Nuoret naiset paljastuvat vähintään yhtä rankoiksi bilettäjiksi kuin veljeskunnankin jäsenet. Pariskunnan onneksi heidän vanha vihollisensa, Zac Efronin esittämä Teddy Sanders saapuu heidän avukseen.

Neighbors-elokuvan jatko-osan traileri on nyt nähtävillä Youtubessa. Ensimmäisestä osasta tuttujen tähtien lisäksi elokuvan päärooleissa nähdään Chloe Grace Moretz, kiersey Clemons ja Selena Gomez. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa toukokuussa 2016.