Lasten aivopähkinä leviää netissä: Kumpaan suuntaan bussi kulkee?

Viihdeuutiset · Annika Kela

National Geographic on julkaissut lapsille tarkoitetun kuva-arvoituksen netissä. Lasten tehtävänä on ratkaista kuvaa katsomalla kumpaan suuntaan bussi kulkee. Kuva keltaisesta linja-autosta on saanut monet ymmälleen, jopa lasten vanhemmat.

Daily Mail -lehden mukaan monet ovat olleet yllättyneitä siitä, kuinka he eivät ole keksineet ilmiselvää ratkaisua arvoitukseen. Linja-auton suunnan voi päätellä siitä kummalla puolella matkustajan ja kuljettajan ovet ovat. Koska niitä ei näy kuvassa, ovat ne bussin toisella puolella.

Suomen liikenteessä kyseinen bussi meinisi vasempaan suuntaan. Vaikka kyseinen kuva-arvoitus ei ole uusi ja siitä on julkaistu videoita Youtubessa, ovat kuvat linja-autosta lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa.