Lumilautailijat ottivat ilon irti ”lumikaaoksesta” New Yorkissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa riehunut lumimyrsky sai suurkaupungin vilkkaat kadut autioitumaan, kun katuja jouduttiin sulkemaan lumen auraamisen ajaksi. Kuvaaja ja ohjaaja Casey Neistat osasi kuitenkin ottaa kaiken ilon irti tyhjistä ja lumisista kaduista talvisen urheilulajin merkeissä.

Casey Neistat on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee New Yorkin lumista keskustaa hauskalla tavalla. Auto vetää köydestä kiinni pitävää Neistatia, joka lumilautailee auton vetämänä pitkin katuja. Kadulla kävelevät ihmiset hurraavat Neistatille, joka ottaa kaiken ilon irti suljetusta tiestä lumilautansa kanssa.

NYPD ajaa videon lopussa miesten vierelle ja avaa ikkunan puhutellakseen heitä. Poliisit ovat kuitenkin videota kuvaavien miesten yllätykseksi todella rentoja. Poliisit kertoivat, että miehistä oltiin tehty heille valitus, minkä vuoksi he nyt esittävät juttelevansa heille. Miehet saivat kuitenkin vielä jatkaa lumilautailun parissa ilman nuhteita.