Näyttelijä nimesi tyttärensä Jamesiksi – paljasti nyt syyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Ryan Reynolds on avautunut Good Morning Britain -keskusteluohjelmassa arjestaan pienen lapsen isänä. Komistuksella on vuoden ikäinen tyttölapsi James yhdessä näyttelijätär-vaimo Blake Livelyn kanssa.

Mies paljasti ensimmäistä kertaa haastattelussa, miksi hän oli päätynyt vaimonsa kanssa nimeen James. Ryan kertoi, että hän halusi nimetä lapsensa edesmenneen isänsä mukaan. Blake ihastui ideaan ja niin heidän tyttärestään tuli James, vaikka sitä pidetäänkin poikien nimenä.

Pariskunta ei ole julkaissut tyttärestään kuvia sosiaalisessa mediassa lukuun ottamatta sellaisia, joissa lapsen kasvot on peitetty. Pari haluaa vaalia Jamesin yksityisyyttä.

Jopa tyttären syntymäpäivä pysyi medialta salassa, kunnes isä julkaisi joulukuussa twiitin, jossa hän onnitteli yksivuotiasta Jamesia. Ryan uskoo, että varttuessaan James tulee olemaan ylpeä nimestään.