Söpö lammas ei saanut tarpeekseen rapsutuksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus omat kädet eivät yletä raapimaan hankalaa paikkaa selässä, ja silloin täytyykin tukeutua kaverin apuun. Tilanne on epäilemättä vielä hankalampi jatkuvasti paksua villakerrosta mukanaan kantavilla lampailla, joilla on käsien sijaan sorkat.

Youtuben Kyoot Animals -kanavalla jaetulla hauskalla videolla tavataan lammas, joka ei saa tarpeekseen ihmisen silittelyistä ja rapsutuksista.

Aina eläimen villan hierominen lopetetaan, se osoittaa käskevästi päällään selkäänsä. Lammasta katsomaan tulleet ihmiset eivät tietenkään pysty kieltäytymään rapsutuksen makuun päässeen lampaan vaatimuksista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat