Twitter sekosi perhekuvasta – kuka on äiti ja ketkä tyttäriä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia nuorten naisten äitejä imartelee varmasti se jos heitä luullaan omien lastensa sisaruksiksi. Yleensä tämä kohteliaisuus on pelkkää sanahelinää eikä pidä oikeasti paikkaansa, mutta erään äidin kohdalla se kuitenkin pitää.

Kaylan Mahomes -niminen tyttö on jakanut Twitter-kanavallaan kuvan, jossa hän kertoo olevansa äitinsä ja kaksossiskonsa kanssa autossa. Kaikki kuvan nähneet ovat olleet kuvatekstin vuoksi hyvin hämillään sillä kukaan ei näyttäisi tietävän kuka kuvassa on kaksonen ja kuka äiti.

Kuvassa näkyvät naiset ovat toistensa kanssa todella samannäköisiä, mikä on saanut ihmiset ihmettelemään. Kuvaa on jaettu jo yli 33.000 kertaa ja lähes 60.000 käyttäjää on myös tykännyt siitä, minkä perusteella äiti saa olla jo todella otettu omasta nuorekkuudestaan.