Tytön korvasta ilmestyi muurahaisia – lääkäri teki puistattavan löydön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intiassa lääkärit ovat tehneet todella puistattavan löydön pienen tytön korvakäytävästä. Korvakipua valittanut 12-vuotias tyttö oli istunut lääkärin tuoliin, jossa hän sai kuulla muurahaisten tehneen pesän hänen korvaansa.

Gujuratissa asuva Shreya Darji kertoi lääkärille ihmetelleensä sitä, että hänen korvastaan tulee välillä muurahaisia ulos. Darji kertoi Metro-lehden mukaan huomanneensa asian jo viime elokuussa, mutta se ei häirinnyt tyttöä vielä silloin. Nyt niitä kuitenkin ryömi jo kymmenittäin korvasta ulos joka päivä, minkä vuoksi tyttö oli viety lääkäriin.

Lääkärit löysivät korvakäytävästä muurahaisten pesän. Videolla nähdään, miten lääkäri irrottaa pihdeillä syvältä korvakäytävästä muurahaisia, jotka ovat kohtuullisen isokokoisia. Lääkärit ovat löytäneet korvan sisältä jo yli 1.000 muurahaista. Muurahaiset eivät ihme kyllä ehtineet tehdä pienten puremien lisäksi muuta vahinkoa tytön korviin.