Noloa! Talent-tuomari esiintyi itse – yleisö buuasi lavalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kykyjenetsintä- ja laulukilpailujen tuomarit rohkaisevat välillä mielensä ja menevät lavalle yleisön arvosteltavaksi. Britain’s Got Talent -ohjelman tuomaristossa istuva Amanda Holden oli yksi onneaan kokeileva, mutta sai yleisöltä murskatuomion.

YouTube-videolla nähdään, miten 44-vuotias Amanda Holden yrittää esittää Frozen-elokuvasta tuttua Let It Go -kappaletta. Holden ei laula itse vaan esittää kappaleen alkuperäisen esityksen päälle, mistä yleisö ei tunnu olevan mielissään.

Holden oli mennyt laulamaan lavalle Let It Go -kappaletta, kun hänet oltiin buuattu pois lavalta. Kun tuomari oli kävellyt lavalta pois, hänelle oli soitettu Spice Girls -tyttöbädin kappale Goodbye, mistä juontaja ei ollut mielissään. Nainen tuli takaisin lavalle ja oli pyytänyt poistumiskappaleenkin olevan Frozenista kuten he olivat aiemmin sopineet.

Tuottajat olivat tehneet työtä käskettyä ja alkaneet soittamaan Let It Go -kappaletta uudelleen, mutta Holden ei ollutkaan poistunut lavalta. Holden oli alkanut esittämään kappaletta uudelleen, jolloin yleisö oli alkanut Mirror-lehden mukaan huutamaan naiselle: ”Off! Off! Off!”, minkä jälkeen hän oli lopettanut esityksen kesken ja poistunut lavalta.