Isä jäi pojan kanssa kotiin – videoista nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on täynnä esimerkkejä siitä, kuinka isät ottavat rennosti jälkikasvunsa kanssa. He napsivat huvittavia yhteiskuvia, kuvaavat hämmennystä herättäviä videoita ja antavat tiukkapipoisille kasvattajille ajattelemisen aihetta vaihtoehtoisesta metodista.

Yksi rentojen isien joukkoon liittyvistä miehistä on Eric, joka jäi hoitamaan perheen Jack-vauvaa kotiin viime vuoden alussa. Mies päätti piristää Jackin äitiä ja omaa vaimoaan videoviesteillä työpäivän keskelle. Apuna toimi puhelimelle ladattava Dubsmash-sovellus.

Sovelluksen avulla pääsee tulkitsemaan tuttuja elokuvarepliikkejä ja kappaleita täydellisen huulisynkan avulla. Ericin ja Jackin videotervehdyksistä on nyt laadittu koostevideo nettiin. Mukana on kaikki vuonna 2015 perheenäidille lähetetyt videot.