Kampaajan värjäykset kuin kuuluisia taideteoksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kansasissa kampaamoaan pitävä väritaiteilija Ursula Goff on keksinyt keinon, kuinka hän saa uudenlaisia inpiraatioita töilleen. Hän käyttää kampausten, leikkausten ja värjäysten esimerkkeinä tunnettujen taideosten muotokieltä ja värimaailmaa.

Ursula Goffin luomat hiustyylit niittävät suosiota nyt ympäri maailmaa. Eivätkä suotta, sillä nainen on keksinyt hyödyntää klassisia väriyhdistelmiä ja sommitteluja ihmisten hiuksissa. Hänen luomuksensa ovat upeita.

Hän on muun muassa värjännyt kutreihin Van Goghin, Edvard Munchin ja Gustav Klimtin kuuluisimmat teokset. Mukana on klassisten teosten lisäksi poptaidetta esimerkiksi Roy Lichtensteiniltä ja Andy Warholilta. Kampaaja kertoo harrastaneensa taidetta jossain muodossa aina viisivuotiaasta saakka.

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi

Kuva, jonka Ursula Goff (@uggoff) julkaisi