StaraTV: Antti Tuisku backstagella Polar Sound Festivalissa

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Vaasassa järjestettiin talven suurin festivaalitapahtuma Suomessa, kun Polar Sound Festival marssitti esiintymislavoille poikkeuksellisen nimekkään artistikatraan. Perjantaina tapahtumassa yleisöä villitsi myös maamme tämän hetken valovoimaisin poptähti Antti Tuisku.

Antti Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
AnttI Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara

Stara tapasi Tuiskun hieman ennen esiintymistä Vaasa Arenan backstagella. Antti kertoi muun muassa uuden keikkavuoden aloituksesta sekä valaisi hieman viime aikoina somekohua aiheuttanutta tyylimuutostaan. Tuiskun keikka oli lopulta odotettu menestys, sillä hänen energiansa villitsi vaasalaisyleisön välittömästi.