Sosiaalinen kokeilu jatkuu – heteromiehet koskivat toisen penikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

BriaAndChrissy-YouTubettajat ovat nousseet koko maailman tietoisuuteen kaksikkona, joka tarjoaa kosketuselämyksiä ihmisille. He ovat muun muassa panneet lesbonaiset kokeilemaan paljasta penistä ja homomiehet naisten vaginaa ja rintoja. Nyt vuoroon pääsevät heteromiehet.

Miehet eivät kuitenkaan pääse tällä kertaa koskettelemaan vastakkaista sukupuolta, vaan testissä he saavat käydä käsiksi toisen miehen ja vieläpä täysin vieraan henkilön sukukalleuksiin. Miehet selittävät kilpaa rajoja, jotka he mieltävät normaaliksi kanssakäymiseksi kahden heteron välillä. Miehet suhtautuvat toisiinsa vaihtelevasti.

Etenkin suomalaiset urokset viihtyvät keskenään alastomina saunanlauteilla, mutta harva heistä menisi kaverinsa kanssa muulloin samaan aikaan suihkuun. Miehet ovatkin silminnähden vaivautuneita – koekaniiniksi suostunutta Aleksia myöten. Silti yksi osallistujista myöntää, että olisi yhtä kiusallista koskea vieraan naisen sukupuolielimiin. Loppujen lopuksi kyseessä on vain yksi ruumiinosa muiden joukossa ja siellä on samaa ihoa kuin nenänpäässä.