Lontoossa räjähtänyt bussi aiheutti paniikkia – kuuluikin Jackie Chan -elokuvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa vierailleet turistit ja kaupungissa asuvat ihmiset kokivat kauhun hetkiä kun punainen kaksikerroksinen bussi räjähti näyttävästi suoraan Lambeth Bridge -sillalla keskellä kirkasta päivää. Ihmisten helpotukseksi kyse ei kuitenkaan ollut mistään terroristisesta teosta vaan elokuvan kuvauksista.

Sillalla kuvattiin Jackie Chanin ja Pierce Brosnanin tähdittämää uutta The Foreigner -nimistä elokuvaa. Sillan sulkemisesta oltiin tiedotettu eri medioissa, mutta monikaan ei tiennyt mitä sillalla tulisi tapahtumaan. Tieto bussin poikkeavasta aikataulusta ja suljetusta sillasta ei ollut kantautunut kaikkien korviin, minkä vuoksi näyttävä räjähdys oli yllättänyt asukkaat.

Viereisessä puistossa olleet perheet olivat harmitelleet sitä, että räjähtänyt bussi oli saanut pienet lapset paniikkiin. Räjähdys oli kuitenkin vain elokuvan kuvauksia varten tehty eikä ihmisillä ollut hätää. Moni Lontoossa vieraillut ja asuva onkin julkaissut tapauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa havaintojaan elokuvan kuvauksista pitkin kaupunkia.