Isällä identtinen kaksonen – vauva aivan sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset voivat vahingossa luulla välillä toisia aikuisia omiksi vanhemmikseen ja mennä hämilleen huomatessaan, että onkin täysin vieraan henkilön paidan helmassa kiinni. Kun vauvan isällä on kaksoisveli, hämmennys lapsella on kuitenkin enemmän kuin ymmärrettävää.

Stephen Ratpojanakul -niminen perheenisä on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa hänellä on pieni vauva sylissään. Stephenillä on identtinen kaksoisveli, mikä saa lapsen hämilleen. Vauva on ensin toisen miehen sylissä, mistä hän pyytää jatkuvasti toisen isänsä näköisen miehen syliin.

Vauva ei osaa erottaa sitä kumpiko kaksosista on hänen oikea isänsä. Vauva pyytää kummankin sylissä aina toisen syliin ja kutsuu kumpaakin isäkseen. Menee varmasti vielä jonkin aikaa ennen kuin lapsi pystyy erottamaan miehet toisistaan ja tunnistaa oman isänsä kaksosista.