Fitness-kaunotar uhkeana niukassa iltapuvussa – ja sitten se kastui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa käyttäjää.

Nyt Michelle nähdään upeassa ja poikkeuksellisen niukassa punaisessa iltapuvussa, joka ei jätä juuri arvailun varaa sisällöstään. Iltapuvun alla ei luonnollisestikaan ollut mitään. Toisessa kuvassa Michellen yllä nähdään punainen iltapuku hänen pulahdettuaan veteen.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä. Viime vuonna hän kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

❤️❤️❤️ by @leelhgfx

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

#LoveMeLikeYouDo ❤️ By @AllenLHGFX

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi