Tässä on tyyliä! Muotoilijan ruokailuvälineet kuin koruja

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen muotoilija Francis Bitonti hyödyntää esineiden suunnittelemisessa 3D-tulostustekniikkaa. Hän on luonut metallista uskomattoman häikäiseviä luomuksia, kuten nyt esittelemämme ruokailuvälinesarjan.

Mikäli keijut ja haltiat käyttäisivät ruokaillessaan veistä ja haarukkaa, söisivät he varmasti Bitontin luomilla ruokailuvälineillä. Mies on suunnitellut muotokieleltään herkät, mutta veistosmaiset ottimet, jotka näyttävät suoraan Rivendellin ruokapöydän kattaukseen sopivilta.

Setae Flatware -niminen kokonaisuus on luotu teräsesineitä luovalla 3D-printterillä ja ruokailuvälineet on pinnoitettu sterling-hopealla. Bitonti on valmistanut myös muita näyttäviä esineitä, kuten koruja ja asusteita. Lisäksi hänen valikoimiinsa kuuluu taide-esineitä ja astioita.