Vuoden 1961 Jaguar löytyi metalliromuna – käsittämätön tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoalan arvostetuimpiin harrastajiin kuuluvat ihmiset, jotka kykenevät palauttamaan vanhoja autonromuja pelkistä metallikasoista uutuuttaan hohtaviksi autokaunottariksi. Nyt tällaisesta on saatu äärimmäinen malliesimerkki, kun vuosimallin 1961 Jaguar E-Type löytyi romukasana.

Ranskan Cernayssä sijaitsevasa vajasta kolme vuotta sitten löytynyt E-Type oli 15. koskaan oikeanpuoleiseen liikenteeseen rakennettu yksilö, joka toimi aikoinaan lehdistön esittelyautona Scottish Motor Show -autonäyttelyssä. Auto oli vuosikymmeniä kadoksissa

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva autojen restaurointiryhmä Classic Motor Cars sai romukasan haltuunsa, kun se oli läpikotaisin ruosteessa ja sisälsi seitsemän linnunpesää. Kaiken lisäksi jäljellä oli vain murto-osa alkuperäisestä autosta. Metallikasan surkea tila ei kuitenkaan ammattilaisia häirinnyt, sillä nyt auto nähdään uutuuttaan hohtavana London Classic Car Show -autonäyttelyssä.

Jaguar E-Type
Jaguar E-Type
Jaguar E-Type
Jaguar E-Type