Baarimestarit paljastavat: Totuus drinkin tarjoamisesta naiselle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baarimikot näkevät päivittäin miten juopuneet ihmiset yrittävät herättää toisen mielenkiinnon, miten ihmiset tulevat ensitreffeille ja miten surkeat iskuyritykset päättyvät. Monesti baarimikot joutuvat myös suoraan iskuyrityksen keskelle, kun mies haluaa tarjota naiselle baarimikon kautta drinkin.

Baarimikot ovat kyllästyneitä siihen, että he joutuvat jatkuvasti tekemään miesten puolesta iskemisen likaisen työn. Drinkin lähettämisessä baarimikon kautta mies asettaa baarimikon siihen tilanteeseen, että baarimikon täytyy käydä kysymässä naiselta ottaako hän drinkin vastaan ja välittää miehen terveiset.

Baarimikot voivat joutua hieman epämukavaan tilanteeseen flirttailuyrityksen ollessa epätoivottu. Tämän vuoksi he neuvovatkin miehiä Indulgence-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla tekemään aloitteen itse ja viemään juoman naiselle henkilökohtaisesti.

Baarimikot ehdottavat myös, että miehet tarjoutuisivat kenties maksamaan naiselle juoman, joka hänellä jo on kädessään. Ennen uuden juoman tarjoamista kannattaa myös varmistaa, että naisella ei ole sillä hetkellä täysin korkkaamatonta drinkkiä kädessään. Olisi hyvä myös vilkuilla etukäteen näyttääkö hän siltä, että hänellä on jo miesseuraa.