Humalainen mies riehui rajusti lentokoneessa – matkustaja kuvasi kiinnioton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä lievittää lentopelkoaan siemailemalla alkoholia ennen matkan alkamista. Toiset saattavat kajota pulloon niin suurin määrin, etteivät kykene hillitsemään käyttäytymistään. Känniset örveltäjät ovat liian tuttuja matkustajia lentohenkilökunnalle.

Daily Mail raportoi miehestä, joka oli riehunut äskettäin San Diegosta Bostoniin matkalla olleessa Alaska Airlinesin lentokoneessa. Lentokone joutui tekemään välilaskun Denverin lentokentälle öykkärin poistamiseksi koneesta. Sitä ennen mies ehti huutaa, että he kaikki tulisivat kuolemaan ja lopulta hän uhkaili tappamisella. Sen jälkeen mies heitteli pieniä alkoholipulloja muiden matkustajien päälle.

Samassa lentokoneessa olleet ihmiset kommentoivat tilannetta sosiaalisessa mediassa. Heidän mukaansa matkustamon henkilökunta hoiti asian tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Lopulta Denverin poliisiviranomaiset hakivat riehujan pois koneesta aplodien saattelemana.