Jen Selter haastoi Michelle Lewinin

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 8,5 miljoonaa seuraajaa.

Selterin kanssa maailman seuratuimman fitness-kaunottaren tittelistä kilpailee Michelle Lewin, jolla on tällä hetkellä hieman vähemmän seuraajia. Nyt Jen on pannut Instagramissa parastaan ja julkaissut todella näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan. Taannoin Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Moments in M e x i c o ?

Kuva, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi

????

Kuva, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi

Throwback to the snowstorm in 2014! Anyone remember this picture? Haha

Kuva, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi

Legs and booty workout is up on my Facebook page! Go check it out ? #SamePoseDifferentOutfit ?

Kuva, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi