Miljoonat ihailevat Michelle Lewinin muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa käyttäjää.

Eilen Michelle nähtiin upeassa punaisessa iltapuvussa, mutta nyt vuorossa on hänelle tutumpi ympäristö, kun fitness-kaunotar esittelee maailman seuratuimpiin lukeutuvaa peppuaan kireissä housuissa.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä. Viime vuonna hän kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

#ShapeCheck ✔️ ?Snapchat michelle.lewin?

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

BACK to basics!?? ??Ejercicio de espalda?? ✔️Wearing @labellamafiaworldwide ✔️Music #ACDC

Video, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

#Miami beachin' ☀️?

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

BACK to basics!?? ??Ejercicio de espalda?? ✔️Wearing @labellamafiaworldwide ✔️Music #ACDC

Video, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi