Näin miesten käytös muuttuu naisten vuoksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat käyttäytyä aluksi täysin normaalisti, mutta muuttaa puhetyyliään, eleitään ja käytöstään radikaalisti heti, kun kiinnostava nainen ilmestyy näköpiiriin. Miesten käytöstä ja sen muuttumista naisen ollessa lähellä on tutkittu useampaan otteeseen.

Elite Daily keräsi tutkimukset yhteen ja listasi, miten naisten läsnäolo muuttaa miesten käyttäytymistä.

1. Mies muuttuu tyhmemmäksi naisten tarkkaillessa häntä

Tutkimuksessa miehet laitettiin tekemään testi, josta he suoriutuivat kohtuullisen hyvin. Kun heille kerrottiin, että nainen tarkkailee testin tekemistä lasin takaa, heidän suorituksensa laskivat merkittävästi. Naisten läsnäolo häiritsee miesten ajattelua ja keskittymiskykyä.

2. Miehet syövät enemmän naisen lähettyvillä

Miehet syövät enemmän naisen seurassa. Heillä voi olla tarve todistaa miehuutensa isojen annosten syömisellä. Isommat annokset voivat myös johtua siitä, että he syövät hermostuksissaan enemmän kaivatessaan tekemistä siksi aikaa, että naiset syövät annoksensa loppuun naisten ollessa hitaampia.

3. Miehet säästävät naisten seurassa

Voisi kuvitella, että miehillä menisi enemmän rahaa naisten seurassa, mutta tutkimukset osoittavat toisin. Miesporukassa ollessaan miehet tuhlaavat helpommin rahaa kalliisiin ravintoloihin, alkoholijuomiin, vaatteisiin ja palveluihin.

4. Miehet keskittyvät rahan takomiseen

Seurustellessaan miehistä tulee pihimpiä ja he keskittyvät enemmän rahan tekemiseen kuin tuhlaamiseen.

5. Kauniit naiset saavat miehet kärsimättömiksi

Kauniiden naisten lähellä miehistä tulee malttamattomia ja heidän oma tahdonvoimansa heikkenee.

6. Oma parisuhde tuntuu huonommalta

Tutkimuksista on käynyt ilmi, että komea miesseura ei vähennä naisten tyytyväisyyttä omissa parisuhteissaan. Kaunis naisseura vaikuttaa kuitenkin miehiin siten, että he alkavat tuntemaan tyytymättömyyttä omassa parisuhteessaan.

7. Miehet hölmöilevät yrittäessään tehdä vaikutuksen

Australialaisessa tutkimuksessa seurattiin rullalautailevia miehiä. Kun he olivat omassa porukassaan, he harjoittelivat rauhallisesti ja turvallisesti. Kun paikalla oli kauniita naiskatsojia, miehet alkoivat temppuilemaan ja kaatuilivat sen seurauksena enemmän.