Fitness-bloggaaja: Näin saat litteän vatsan 30 sekunnissa

Fitness · Annukka Heikkilä

Hyvään fyysiseen kuntoon ei ole oikotietä, mutta siitä huolimatta moni etsii sellaista. Ihmiset etsivät verkosta nopeasti laihduttavia ihmedieettejä, jotka eivät kuitenkaan pidä painoa poissa pitemmällä aikavälillä. Nyt fitnessbloggaaja on julkaissut salaisuuden, jonka avulla saa litteämmän vatsan vain 30 sekunnissa.

Jess niminen nainen päivittää Planking for Pizza -nimistä blogia ja Instagram-tiliä, jonne hän päivittää kuvia elämäntapamuutoksestaan. 26-vuotiaan Jessin seuraajat ovat olleet erityisen innoissaan naisen antamasta vinkistä, jonka avulla saa litteämmän vatsan hetkessä. Jess on julkaissut vartalostaan ennen ja jälkeen -kuvat, joiden välillä on vain 30 sekuntia aikaa.

Jess haluaa näyttää, että kuka tahansa pystyy ottamaan hyviä ennen ja jälkeen -kuvia. Hän näyttää kuvaparinsa avulla miten tärkeä rooli omalla asennolla ja ryhdillä on sen kanssa kuinka hyväkuntoiselta henkilö näyttää. Kun haluaa olla edukseen ja näyttää parhaalta mahdolliselta itseltään, tulee muistaa asettaa vaatteiden saumat oikeisiin kohtiin ja pitää ryhti hyvänä.

Kuvaparilla Jess halusi myös muistuttaa seuraajiaan, että sosiaalisessa mediassa pystyy helposti huijaamaan. Vaatteiden asettelulla ja ryhdillä on niin suuri merkitys kuvia ottaessa, että henkilön vartalo voikin todellisuudessa olla aivan erinäköinen kuin hänen ottamissaan kuvissa.

? This is not a transformation photo ? This week I've decided to do the 30 second transformation photo. These pics were taken second apart this morning. On the left my posture is poor, I'm pushing my belly out as far as possible, I adjusted my bottoms to show my gross, unsightly and horrid love handles. These are often concealed by my high waisted pants and bottoms that do fit so much better now. As much as it pains me to showcase these, it also proves that my body isn't perfect and that I still have work to do and fat to lose (I'm working so hard to get rid of my love handles and lower tummy fat. Yes it has dramatically reduced already but it still exists and I'm still insecure about it). On the right I'm standing straight and comfortably. I'm lightly flexing and I've adjusted my bottoms to hide my love handles. I'm thankful for bikini bottoms that now fit well and hide these but I'm also trying to show that they still exist quite a bit and that not everything we see meets the eye here on social media. You can show you best angles and hide your flaws but at the end of the day what we chose to showcase is a reflection of ourselves. My body isn't perfect. I still have imperfections and flaws that I'm slowly learning to be comfortable with. I want to be real and honest and open. Yes I've accomplished a lot, but yes my body still has less than ideal days when it doesn't look its best. Fitness and health is not a fix. It's not a destination. It's a lifestyle. If you force your progress you know who you are cheating?! You. You only cheat you. Yes I like to show my best most of the time but I've also realized by not showing my worst that it only harms myself. Being vulnerable and imperfect is hard but lying to yourself is worse. I know I'm hard on myself, it's a flaw on its own, but I'm slowly learning to be gentle and kind but it starts with being truthful to myself and knowing and understanding my imperfections and realizing that, although they exist, they don't define me. I am not a before picture. I am not an after picture. I am not fat nor am I perfect. I'm flawed. I'm scarred. I'm insecure. But I'm learning and I'm hopeful that one day I'll fully love me ?

Kuva, jonka Jess: My Fitness Journal (@plankingforpizza) julkaisi