Lentokone teki hätälaskun – syynä henkilökunnan tappelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Delta Airlinesin Boeing 757-200 -mallin lentokone joutui tekemään tammikuussa pakkolaskun Salt Lake Cityyn. Los Angelesista Minneapolisiin matkalla olleen koneen lentohenkilökunta oli äitynyt harvinaislaatuiseen nyrkkitappeluun.

Ilmailulehti The Avitation Herald uutisoi Delta Airlinesin matkustamon työntekijöiden osoittaneen huonoa käytöstä lennolla. Matkustaja kertoo kolmen lentoemon tapelleen koneessa työhön liittyvistä erimielisyyksistä. Jopa sivullinen sai osuman nujakassa ja lentokapteeni päätti laskea koneensa lähikentälle kesken matkan.

Lentokone seisoi väärällä lentokentällä 1,5 tuntia ja myöhästyi roimasti Minneapolisin lentokentän alkuperäisestä laskeutumisaikataulusta. Kapteeni sai tietää lentohenkilökunnan nyrkkitappelusta perämiehen tultua kertomaan tapahtumista ohjaamoon.