Kammottavat treffit? Näin poistut paikalta tyylikkäästi

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yllättävän moni tietää sen tukalan tunteen, kun treffikumppani osoittautuu niin kammottavaksi, että tekisi mieli juosta lähimmästä ovesta ulos. Koska kohteliaat ja hyvin käyttäytyvät ihmiset eivät tee törkeitä katoamistemppuja ravintolan takaovesta, neuvomme nyt parhaimmat keinot treffeiltä poistumiseen.

Ensinnäkin harva deitti haluaa kuulla enempää selityksiä poistumiselle, jos kertoo kärsivänsä vuosisadan kamalimmasta ripulista. Toinen poistumiskikka syntyy kaverin avustuksella. Ystävän kanssa voi sopia puhelinsoitosta 20-30 minuuttia treffien alkamisen jälkeen. Mikäli tapaamiseen saapunut henkilö on vastenmielinen, voi kuulostaa puhelimessa hätääntyneeltä ja vedota palavaan asuntoon paikalta poistumisen syyksi.

Aina voi myös esittää, että kärsii jostain sairaudesta ja unohti vahingossa elintärkeät lääkkeet kotiin. Yksi uhkarohkeimmista teoista on laukaista rakennuksen palohälytys, ja juosta järkytyksestä karkuun henkensä edestä. Toisaalta pettymyksestä voi sanoa myös ääneen, mutta tietenkin hienovaraisesti, Thrillist myöntää.