Herkuttelijan uutuustuote: Vohveliraudalla tarjoiluastioita herkuille

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vohvelirauta on yksi herkkupepun suosikkikodinkoneista. Harmittavan usein vohveliraudat päätyvät alkuinnostuksen jälkeen kaappien perukoille, vaikka niiden avulla voisi valmistaa myös muita syötäviä herkkuja kuin pelkästään perinteisiä jälkiruokia.

Nyt markkinoille on tullut Waffle Bowl Maker -niminen kone, joka valmistaa vohvelitaikinasta kuppeja. Vohveliastioihin voi tehdä näyttäviä jäätelö- ja jälkiruoka-annoksia ravintolatyyliin. Toki kuppiraudalla voi paistaa myös muita ainesosia hauskaan muotoon.

Vohveliraudassa voisi valmistaa esimerkiksi nuudelikuppeja, pekonikuppeja ja leipäkuppeja aamupala-annosta varten. Vohveleita on syöty vuosisatojen ajan ja tavallisia vohvelirautoja saa ostettua muutamalla kympillä. Suomessa on myös useita vohvelikahviloita, joissa voi nauttia kermavaahdolla kuorrutettuja unelma-annoksia kahvin kera.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat