Amerikkalaispari reissannut jo 3 vuotta – myös Suomessa

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilainen Clara Bensen tapasi poikaystävänsä Jeff Wilsonin OK Cupid -nettideittisivustolla yli kolme vuotta sitten. Pariskunta huomasi pian, että heidän välillään synkkasi ja heitä molempia yhdisti rakkaus matkusteluun.

Niinpä Clara ja Jeff päättivät tehdä rohkean ratkaisun. Pariskunta nimittäin päätti tutustua toisiinsa paremmin matkustelemalla yhdessä. Daily Mail -lehden mukaan pari lähti kiertämään Eurooppaa vain kuukausi toistensa tapaamisen jälkeen. Jeff ja Clara ottivat riskin toistensa kanssa, sillä he eivät oikeastaan tunteneet toisiaan.

Sen lisäksi, että matkaseurana oli uusi tuttavuus, oli pariskunta päättänyt lähteä maailmalle ilman matkatavaroita. Kaksikko pakkasi mukaan tavarat, jotka mahtuivat heidän olkalaukkuihinsa.

Claran ja Jeffin mottona matkuteltaessa oli No Baggage, joka tarkoitti sitä, että kaksikko luopui tietoisesti henkisestä ja fyysisestä painolastistaan, etenkin matkatavaroista.

Matkustellessa Jeff ja Clara huomasivat olevansa toisilleen luotuja. Heidän yhteinen matkansa on jatkunut jo yli kolme vuotta. Pariskunnan upeita lomakuvia voi käydä vilkuilemassa Clara Bensenin Instagram-tililtä.

the great yellow pumpkin of Naoshima ? #Naoshima #japan #artisland #interactiveart #yayoikusama #sculpture

Kuva, jonka clarabensen ? (@clarabensen) julkaisi

DAY 1: I Spy edition of side by side in Helsinki

Kuva, jonka clarabensen ? (@clarabensen) julkaisi

un año since I met this guy on a star ? ?☁️

Kuva, jonka clarabensen ? (@clarabensen) julkaisi