Katri Sorsa otti brasilialaisen bikinisokeroinnin – julkaisi rohkeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Sorsa kertoo BlogBookin huippusuositussa blogissaan elämästään tavalla, joka aiheuttaa keskustelua viikko viikon jälkeen. Tällä kertaa Sorsa on käynyt poistattamassa häpykarvoituksensa brasilialaisessa bikinisokeroinnissa ja kertoo siitä kuvien kera.

Blogissaan Katri kertoo ottaneensa sokeroinnin samalla käynnillä, kun hänen poikansa hiukset leikattiin. Realityjulkkiksen mukaan hän ei ole koskaan arastellut alastomuutta eikä esimerkiksi gynekologin vastaanotolla.

– Ennen Eliasta halusin, että alapääni on aina karvaton. Nyt haluan, että siinä on siisti viiva, koska mielestäni se on naisellinen. Sasu myös tykkää. Sokerointi sopii täydellisesti laiskalle kotiäidille. Se on helppoa ja huoletonta… ja mielestäni liian ”vaiettua”, Katri Sorsa kirjoittaa blogissaan.