Spaissaritähti Mel B rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa.

Parhaillaan Mel B lomailee Karibialla Turks & Caicosissa yhdessä miehensä Stephen Belafonten kanssa. Eilen entinen laulajatähti esitteli upeaa treenattua vartaloaan rannalla, kun hänellä oli yllään siniset bikinit.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash