Mies petti häämatkalla maailmanpyörässä – rysän päältä kiinni!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Las Vegasin poliisi on pidättänyt yhdysvaltalaiskaksikon, joka oli innostunut harrastamaan seksiä maailmanpyörässä. Philip Panzica ja Chloe Scordianos tunnustivat tekonsa ja heidät toimitettiin putkaan. Molempien takuusummaksi asetettiin 3.000 dollaria.

Casanovaksi osoittautunut Philip on joutunut ongelmiin yksityiselämässään pidätyksen johdosta, sillä mies jäi tapauksen takia kiinni pettämisestä. Philip oli nimittäin matkustanut Las Vegasiin mennäkseen naimisiin morsiamensa Mistie Bozantin kanssa. Sen sijaan mies oli päätynyt harrastamaan seksiä Chloe Scordianosin kanssa maailmanpyörässä.

Viranomaisille selvisi, että mies oli pettänyt morsiantaan sen takia, että hän oli saanut tietää Mistien olevan raskaana toiselle miehelle. Lopulta kuitenkin paljastui, etteivät raskaushuhut pitäneet paikkaansa.

Uskomattomasta parisuhdesotkusta huolimatta Philipin morsian Mistie saapui poliisilaitokselle maksamaan pettäjämiehensä takuut. Jää nähtäväksi antaako morsian miehelleen anteeksi. Yhdysvaltalaisessa mediassa Philip Panzica on leimattu pelimieheksi.