StaraTV haastattelu: JVG backstagella Vaasassa

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken suosituin parivaljakko on musiikin saralla ylivoimaisesti JVG, jonka keikkakalenteri on täynnä pitkälle tulevaisuuteen ja jonka hitit täyttävät radioaallot päivä toisensa jälkeen. Stara tapasi Jaren ja VilleGallen Vaasassa Polar Sound Festivalin backstagella.

Haastattelussa JVG kertoo kuulumistensa lisäksi myös muun muassa millaiselta alkanut vuosi näyttää ja miten he ovat valmistautuneet Helsingin Hartwall Areenalla nähtäviin Paluu tulevaisuuteen -jättikeikkoihin ja samannimiseen kiertueeseen. Koska haastattelupaikkana toimi Vaasan Sportin kotihalli Kuparisaaressa, puhuttiin hieman myös jääkiekosta ja pelipaidoista.

JVG Polar Sound Festivaleilla 2016, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla 2016, Kuva: Stara
VilleGalle Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
VilleGalle Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
JVG Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara