Popkaunotar operoi kasvonsa? Turbohuulille nauretaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Ellie Goulding on saanut kohun aikaan silmiinpistävällä muodonmuutoksellaan. Poptähden näyttäytyminen Clive Davis Pre-Grammy gaalassa lietsoi huhuja, joiden mukaan tähtönen on ottanut huuliinsa täytettä.

Daily Mail -lehden mukaan 29-vuotias Ellie loisti tyylikkäänä punaisella matolla, mutta huomio kääntyi hänen suuriin pusuhuuliinsa, jotka ovat saaneet somessa kritiikkiä osakseen. Vaikka kaunottarella on aina ollut täyteläiset ja muhkeat huulet vaikuttaisi niiden koko kasvaneen viime aikoina entisestään.

Gaalassa näyttäytymisen jälkeen Ellielle satoi Twitterissä kyselyitä siitä, oliko hän mahdollisesti käynyt jonkinlaisessa kauneusoperaatiossa. Monet faneista ovat olleet jopa suuttuneita siitä, että Goulding on mennyt tekemään korjauksia jo ennestään upeisiin huuliinsa. Poptähti ei ole kommentoinut huhuja.