StaraTV: Annukka haastattelussa – mukana 360°-versio!

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven uusiin kotimaisiin tulokkaisiin lukeutuu tamperelainen laulajatar Annukka, jonka Sähköä-single on menestynyt upeasti soittolistolla ja äänestyksissä. Stara tapasi jo vuosien ajan omaa musiikkiaan tehneen Annukan haastattelun merkeissä.

Haastattelussa Annukka kertoo urastaan ja siitä miten monipuolisesti hän on ehtinyt jo ennen läpimurtoaan työskennellä viihdealalla. Hänet on nimittäin nähty muun muassa Robinin musiikkivideolla sekä kameran edessä että takana. Lisäksi levytyssopimus tuli tuttua fraasia lainaten ”Pyytämättä ja yllättäen”.

Tässä alla 360°-versio samasta haastattelusta. Kannattaa katsoa matkapuhelimella.

StaraTV 360°: Annukka haastattelussa

StaraTV 360°: Annukka haastattelussa

Julkaissut Viihdelehti Stara 16. helmikuuta 2016