Tom Jones ja Carola Häggkvist uuden Vaasa Festivalin tähdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesin legenda, Sir Tom Jones, tähdittää uutta Vaasa Festival- kesätapahtumaa Vaasan uudella Elisa Stadionilla lauantaina 23. heinäkuuta 2016. Lavalle nousee myös Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimpiin naisartisteihin kuuluva Carola Häggkvist.

Tom Jones on huiman uransa aikana levyttänyt lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpina Sex Bomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss ja If I Only Knew. Vaasan esiintyminen on Tom Jonesin ainoa keikka Suomessa tulevana kesänä.

Yli kolmekymmentä vuotta keikkalavoilla kiertänyt Carola Häggvist on osallistunut euroviisuihin kolmesti. Vain 16-vuotiaana hän nappasi kolmossijan ja voitti viisut vuonna 1991 Italiassa.

Tapahtuman tuottaa tapahtumatuontantoyhtiö Nordic Live Productions Oy. Vaasa Festivalin pääyhteistyökumppanina toimii Elisa Oyj. Myös Vaasan kaupungilla sekä alueen urheiluseuroilla on erittäin merkittävä rooli tapahtuman mahdollistajana.