Vain supertähdille! Gwyneth Paltrow avaa yksityisklubin Hollywoodiin

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on ostanut bisneskumppaninsa Gary Landesbergin kanssa West Hollywoodista Hustler Hollywood -kauppakeskuksen. Kaksikko aikoo rakennuttaa keskuksen tilalle hulppean yksityisklubin, jonka palveluista pääsevät nauttimaan vain sen jäsenet.

Kahdeksankerroksinen VIP-klubi nousee Tinseltowniin ja se sisältää muun muassa kylpylän, ravintoloita, kattoterassin uima-altaineen ja helikopterin laskeutumispaikan. Hyvinvointikeskus Arts Clubissa tulee olemaan myös muutamia luksushotellihuoneita.

Gwyneth ja Gary haluavat luoda Hollywoodiin ökyklubin, joka on suunnattu yksityisyyttä vaaliville maailmantähdille ja rikkaille yritysmoguleille. Hollywoodin luksuskeskus tulee olemaan toinen Arts Club -keskus Lontoossa sijaitsevan VIP-kerhon lisäksi. Curbed-lehden mukaan Arts Clubin jäsenyys kustantaa useita tuhansia dollareita vuodessa, mutta jäsenet valikoidaan tarkoin eikä pelkkä raha riitä jäseneksi pääsemiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash