Humalainen apina riehui ravintolassa – uhkasi ihmisiä veitsellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilian Paraibassa sijaitsevassa perheravintolassa on sattunut erikoinen välikohtaus, kun humalainen apina sai suuren keittiöveitsen haltuunsa. Työntekijöiden kauhuksi apina heilutteli veistä asiakkaiden edessä, ennen kuin se poistui paikalta.

Daily Mail -lehden mukaan apina kiipesi veitsen kanssa ravintolan katolle. Ravintolan työntekijät ilmoittivat päihtyneestä ja aseistetusta apinasta viranomaisille. Pelastuslaitos välitti tiedon apinasta eläintenpelastusorganisaation jäsenille, jotka saapuivat noutamaan apinan.

Palopäällikkö Saul Laurentinon mukaan tilanne saatiin pian haltuun. Työntekijät kertoivat, että apina oli alkanut riehua ravintolassa sen jälkeen, kun se oli juonut pöytiin jätetyistä laseista rommia. Apina alkoi häiriköimään asiakkaita yrittämällä varastaa heidän lautasiltaan ruokaa. Hoitajien mukaan eläin oli kiinniotettaessa selvästi päihtynyt.