Perheenisä mokasi Snapchatissa – K18-kylpykuva päätyi tyttärelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisän kuumottava kuvamoka on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Mies oli nimittäin vahingossa lähettänyt alastomuutta sisältävän kylpykuvan 18-vuotiaalle tyttärelleen vaimonsa sijaan.

Perheenisä oli ottanut itsestään irstaan kuvan lähettääkseen sen vaimolleen ystävänpäivän kunniaksi. Kuva päätyi kuitenkin perheen tyttärelle. Vaikka tilanne oli äärimmäisen kiusallinen, ei tytär kyennyt olemaan nauramatta isälleen.

Tytär julkaisi isänsä lähettämän kuvan lopulta netissä. Brightonista kotoisin olevan perheen tytär Robyn Miller kertoi kuvansa viestissä, että kun hän näki viestin, hän halusi kuolla häpeästä. Isä tajusi mokan vasta, kun tytär vastasi isänsä viestiin. Voisi luulla, että jatkossa isä on tarkempi siitä, kenen kanssa hän snapchattailee.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat