Sydäntäriipaiseva kuva – hanhet hyvästelivät toisensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Guangdongin provinssissa asuva kyläläinen on julkaissut netissä sydäntäsärkevän kuvan kahdesta hanhesta. Toinen hanhipariskunnan osapuolista oli kiinnitetty moottoripyörän kuljetuslaatikkoon ja se oli määrä kuljettaa teurastettavaksi.

Kuvan julkaissut Li Kuan on kertonut Weibo- ja WeChat-palveluissa, että hanhet on kasvatettu yhdessä ja ne ovat aina olleet erottamattomia. Lintujen yhteisellä taipaleella oli surullinen loppu, sillä toinen hanhista vietiin teuraaksi ennen toista.

Kuvan nähneet ihmiset ovat vaatineet hanhien pelastamista. Mirror-lehden mukaan mitään ei ollut kuitenkaan enää tehtävissä. Hanhien kasvattajan mukaan lintupariskunnan molemmat osapuolet ovat jo siirtyneet tuonpuoleiseen. Kuvan nähneitä lohduttaa ajatus, että ainakin hanhet ehtivät hyvästellä toisensa.