Liian seksikäs TV-mainokseen – Hannah poseerasi bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Hannah Ferguson nousi tänä vuonna otsikoihin esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa Paris Hiltonin kanssa. Mainos kiellettiin televisiossa liian rohkeana, mutta video oli tietenkin nähtävillä Youtubessa, jossa se keräsi paljon huomiota.

Nyt Hannah on ikuistettu punaisissa bikineissä Miamissa, jossa hän osallistui Sports Illustrated -lehden bikinitapahtumaan.

23-vuotias Hannah Ferguson on tehnyt tänä vuonna nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Vaaleaverikkö on poseerannut muun muassa Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. GQ-lehti kuvailee Fergusonia seuraavaksi Kate Uptonin kaltaiseksi ilmiöksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash