Mies pelleili metrotunnelin liukuportaissa – kivulias tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen hauskuuttaja on loukannut itsensä laskettuaan liukumäkeä metrotunnelin liukuportaissa Lontoossa. Alkoholia nauttinut pelleilijä halusi naurattaa kavereitaan ja hän hyppäsi istumaan kaiteiden välissä olevalle metallikielekkeelle.

Mies lähti liukumaan vauhdikkaasti ja kontrolloimattomasti kohti rappusten alapäätä. Kesken matkan hän kuitenkin törmäsi esteeseen ja putosi liukuportaisiin. Miehen kaverukset naureskelivat hänen tempaukselleen vedet silmissä, vaikka mies selvästi satutti itsensä.

Daily Mail -lehden mukaan video liukuportaita laskevasta miehestä on julkaistu sosiaalisessa mediassa. Video on päätynyt myös viranomaisten haltuun. Viranomaiset muistuttavat, että miehen tempaus on vaarallinen eikä kenenkään tulisi ottaa esimerkkiä miehen ääliömäisestä tempusta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat