Uuden Top Gearin kuvaukset alkoivat – tältä näytti ensimmäinen reissu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että huippusuosittu Top Gear -ohjelma tekee paluun kokonaan uusilla juontajilla. BBC pestasi sarjan uuteen tulemiseen juontajiksi Frendit-tähti Matt LeBlancin, brittijuontaja Chris Evansin, formulalegenda Eddie Jordanin. Lisäksi mukana ovat Sabine Schmitz, Chris Harris ja Rory Reid. Nyt sarjan kuvaukset ovat alkaneet.

Eilen ikuistetuissa kuvissa nähdään miten ohjelman tiimi suuntasi ensimmäiselle ajelulleen tavallista pienemmillä Reliant Robin 3 -menopeleillä. Evansin auto oli brittiväreissä ja LeBlancin auto jenkkiväreissä, kun miehet aloittivat noin 400 kilometrin kisansa Lontoosta Blackpooliin.

Sarjan ensimmäinen naisjuontaja 15 vuoteen, Sabine Scmitz, on saksalainen kilpakuljettaja. Hän on esiintynyt televisiossa esimerkiksi Jeremy Clarkson Meets the Neighbors -sarjassa. Chris Harris on työskennellyt toimittajana muun muassa Autocar-lehden toimittajana ja juontanut omaa Youtube-sarjaa Chris Harris on Cars. Rory Reid on puolestaan ollut mukana Youtuben Recombu Cars -kanavalla, CNETin Car Tech -podcastissa ja Sky 1 -kanavan Gadget Geeks -ohjelmassa.

BBC-kanavan Top Gear -ohjelma sai ensiesityksensä vuonna 1977, mutta nykyisessä tunnin pituisessa muodossa sitä on tehty vuodesta 2002 lähtien. Sarja palaa ruutuihin uudistettuna Britanniassa 8. toukokuuta 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash