Popkaunotar sai tarpeekseen – faneille lähestymiskielto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Lana del Rey on hiljattain hakenut lähestymiskieltoa kahdelle venäläiselle fanilleen. Kaunotar perusteli lähestymiskieltoa sillä, että fanit olivat lähestyneet häntä uhkaavasti useita kertoja ja sen lisäksi, he vaanivat häntä jatkuvasti hänen kotinsa ulkopuolella.

TMZ-viihdesivuston mukaan lähestymiskielto on myönnetty ja Lana del Reyn pakkomielteiset venäläisfanit joutuvat nyt välttelemään kaunotarta oikeuden määräyksestä. Lähipiirin mukaan Lana on ollut helpottunut oikeuden päätöksestä, sillä hän on ajoittain pelännyt henkensä puolesta.

Lähestymiskiellon saaneet fanit saattavat joutua vankilaan, mikäli he jatkavat tähden ahdistelua. Pitkittyneen piinan johdosta Del Rey ei ole uskaltanut liikkua missään ilman henkivartijaansa. Toivottavasti fanit noudattavat heille asetettua määräystä ja pysyttelevät Lana del Reysta jatkossa loitolla.